19 desember, 08:39

Miljøfyrtårn anerkjent av EU

Miljøfyrtårn er den første nasjonale ordningen i Europa som er blitt anerkjent av EU, og Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen i 2003. Anerkjennelsen fra EU er et bevis på at ordningen holder høy miljøstandard og kvalitet på lik linje med internasjonale merkeordninger (EMAS og ISO), og det betyr at alle sertifiserte bedrifter får gyldig inngangsbillett til det europeiske markedet.

- Vi gratulerer så mye med EUs anerkjennelse. Bedriftsforbundet var med å stifte ordningen, vi har deltatt aktivt i styrearbeidet i alle år, og vi synes Miljøfyrtårn-organisasjonen har jobbet meget godt for å sikre og dokumentere at bedrifter holder både høy miljøstandard og tar miljøansvar. Dette er en viktig internasjonal anerkjennelsefor både norsk næringsliv, som for det meste består av SMB-bedrifter, og for miljøet, sier administrerende direktør for Bedriftsforbundet, Olaf Thommessen.

Les mer om EUs anerkjennelse av Miljøfyrtårn på

Liker du denne artikkelen? Del den med vennene dine!

ROS til kvinner i arbeid?
tirsdag 06 februar 2018
OECD-rapporten må ikke bli en sovepute
tirsdag 19 desember 2017
Miljøfyrtårn anerkjent av EU
tirsdag 19 desember 2017
Fraværsgrense for voksne fra 2018?
fredag 15 desember 2017
Venstrehåndsarbeid av Venstre?